Daha fazla resim tüm görkemiyle Samsung Galaxy Watch Active 2'yi gösteriyor - Teknobilimde.com

Daha fazla resim tüm görkemiyle Samsung Galaxy Watch Active 2'yi gösteriyor


Samsung'un gelecek smartwatch'ları Galaxy Watch Active 2 hakkında zaten çok fazla bilgi biliyoruz, ancak habersiz bir cihazın resimlerini asla bulamıyoruz. Resmi açılıştan bir gün önce Galaxy Watch Active 2, smartwatch'ı tüm görkemiyle gösteren bir dizi resim sayesinde tekrar manşetlere çıkıyor.



Evan Blass tarafından haftasonu boyunca yayınlanan resimler, smartwatch'ların piyasaya çıktıklarında en az üç renkte sunulacağını onaylıyor - siyah / gri, gül / altın ve gümüş. Deri veya plastik bantlar sadece farklı renklerde değil, aynı zamanda farklı tarzlarda sunuluyor, bu yüzden öne çıkmak isteyenler için bir kaç özelleştirme seçeneği var gibi görünüyor.
Resimlerden biri Galaxy Active Watch 2 cihazını arkaya kazınmış “Samsung Galaxy Watch” adı da dahil olmak üzere açılardan gösteriyor. Şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla, smartwatch'ın 360 x 360 piksel çözünürlükte 1,4 inç Super AMOLED ekrana sahip olması gerekiyordu. Samsung, içine kendi Exynos 9110 işlemcisini dahil etmeye karar verdiğinden, Galaxy Active Watch 2'nin içinde Qualcomm yonga seti olmayacak.

Exynos tabanlı smartwatch, 1.5GB RAM ve 768MB dahili belleği paketlerken, pil boyutu Wi-Fi ve LTE ünitelerinde sırasıyla 247mAh ve 340mAh olacak. Fiyat hakkında henüz bir kelime yok, ancak 300 $ 'dan daha ucuza mal olacağını umuyoruz.



KAYNAK: https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Watch-Active-2-pictures-leaked_id117920

Hiç yorum yok:

Öne Çıkan Yayın

Yeni koronavirüs ve diğer mikropları öldürmek için iPhone'unuzu temizleme

Dünyanın dört bir yanındaki insanlar , artan el yıkama, maske takma (  zaten hasta değilseniz tavsiye edilmese bile  ) ve büyük kala...

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.